27 May 2011

model

salam sukadukakami

sejak si jack ada cemere..aku mmg suke posing-posing..
perasan cam model kejap la..
dlu mmg teringin nak jadi model..
tapi muke tak lawa..so,jadi model tok husband pon ok jugak...
jom layan gambar



lokasi : putrajaya (istana kehakiman)

19 May 2011

sudah jatuh cinta

Salam sukadukakami

aku dah jatuh cinta dekat HP ni

samsung galaxy ace

sangat cantik ...macam iphone 4...nak beli iphone 4 tak mampu den..
mahal sangat..sayang rase duit nak abeskan ribu-ribu dekat HP..
hope aku dapat memilikinya...

Jack, i nak hp baruuuuuuu....

18 May 2011

mustang yellow


Salam sukadukakami

lame betol tak update belog.
hari-hari online tapi just tengok ajer..
banyak cite nk cite tapi tangan rase malas nak taip.

akhir-akhir ni aku addicted dengan color yellow
rase macam lawa ajer

skirt die mmg LAWA

so sweet

nice

cantik sgt

ALL PICTURE :CREDIT TO AFNAN OMAR


hush puppies yellow shoe
Ariani yellow tudung
yellow handbag from street market the Curve

07 May 2011

Happy Mother Days

Salam Sukadukakami

hari ni 1 hari aku emo gile..tak tahu kenapa..asyik nak nangis ajer...
Jack silap ckp sikit terus aku nangis...main tenet pon nangis...
masak pon nangis...cm org gile pon rase...mybe sebab aku penat sgt
badan pon tak larat ajer...mood hilang mane gi...

tengok status FB member-member,sume wish mother days.
baru aku ingat..sebab aku ingatkan ahad ni mother days...

to MAMA and my MIL(MAK)

Happy Mother Days to MAMA and MAK.
i love both of u

"YA ALLAH YA TUHAN KU"
aku
BERDOA agar aku akan menjadi seorang IBU satu hari nanti
mama dan mak,DOAkan shida dan jack yer...

AMIN


windu time tunang