11 November 2010

buku MTest

salam sukadukakami

hari ni aku nak kongsi cite pasal MTest sabtu ni
aku ada dgr yang kalo nak LULUS MTest ni
kene lulus test INSAK
sebab soalan die 135 soalan
dalam mase 30 minit
jangka masa utk 1 minit dalam 4-5 soalan

gile cepat nak buat
semalam aku and jack ke Kedai Buku dekat Kajang
masuk ajer kedai buku,malas nak cari
terus tanye salegurl

me: "buku MTest ada tak?"
salegurl: "sudah habis"
me:"ape!,abes...cepat btol"
salegurl: "ramai yang cari"

laku betol buku MTest ni
exam kan serentak 1 malaysia...
last die salegurl tu bagi aku buku INSAK
lega gile..at least ada jugak buku tok aku buat rujukan
harga die murah ajer..RM6.50

ni la buku MTest INSAK

sambil buat kije sambil study...
semalam singgah umah MIL aku
siap mintak adek ipar aku buku rujukan PMR
gile ko soalan math tak boleh gune kalkulator

mati aku nanti...
wish me luck for MTest sabtu ni...
sape-sape yang akan menduduki MTest
aku nak ucapkan GOOD LUCK semua

hope kite same-same dapat jadi CIKGU

1 comment:

phatgurl said...

Salam, terima kasih sbb sudi lawat blog saya... good luck & all the best untuk exam tu. Harap2 dapat jadi pendidik yang berjaya ;-)