16 November 2010

Selamat Hari Raya Korban

salam sukadukakami

sukadukakami nak ucapkan

Align Center

SELAMAT HARI RAYA KORBAN

: first time raya haji dekat kajang
: first time raya haji dengan Jack
: first time CUTI raya haji SEHARI
: khamis dah kije dah

anyway, mohon maap dekat semua


11 November 2010

5 bulan Shida + Jack

salam sukadukakami

hari ni genap
5 bulan perkahwinan kami
sungguh tak sangka..
masa berlalu dengan cepat

hope kami bahagia selalu
hope kami dapat anak cepat
hope rezeki kami murah selalu
hope aku lulus exam MTest sabtu ni

sayang Mr.Jack so MUCH


shahida + jack

buku MTest

salam sukadukakami

hari ni aku nak kongsi cite pasal MTest sabtu ni
aku ada dgr yang kalo nak LULUS MTest ni
kene lulus test INSAK
sebab soalan die 135 soalan
dalam mase 30 minit
jangka masa utk 1 minit dalam 4-5 soalan

gile cepat nak buat
semalam aku and jack ke Kedai Buku dekat Kajang
masuk ajer kedai buku,malas nak cari
terus tanye salegurl

me: "buku MTest ada tak?"
salegurl: "sudah habis"
me:"ape!,abes...cepat btol"
salegurl: "ramai yang cari"

laku betol buku MTest ni
exam kan serentak 1 malaysia...
last die salegurl tu bagi aku buku INSAK
lega gile..at least ada jugak buku tok aku buat rujukan
harga die murah ajer..RM6.50

ni la buku MTest INSAK

sambil buat kije sambil study...
semalam singgah umah MIL aku
siap mintak adek ipar aku buku rujukan PMR
gile ko soalan math tak boleh gune kalkulator

mati aku nanti...
wish me luck for MTest sabtu ni...
sape-sape yang akan menduduki MTest
aku nak ucapkan GOOD LUCK semua

hope kite same-same dapat jadi CIKGU

09 November 2010

KPLi

salam sukadukakami

lame gile x update belog ni
bz dengan training sekarang nie..byk kije
kene siapkan projek

semalam result tok MTest KPLi keluar
aku apply ari tu...
bile check aku telah dipanggil utk EXAM KPLi
good luck for ME

minat jadi cikgu???
minat jugak...


Tahniah !

exam KPLi hari sabtu ni..jam 9 pagi
serentak utk semua negeri

sila check jika anda apply

http://kpli.moe.gov.my/mtest11/index.cfm