14 June 2011

1 year celebration

salam sukadukakami

last Saturday ari tu, kami genap 1 tahun.
sebabkan aku kije pagi,so kami sambut pada petang hari ajer.
kami ke Bangsar Village. Just borak-borak and lepaking ajer.
kami bercadang untuk sambut our anniversary kami dekat Melaka bulan depan.
INSYAALLAH

so,this is small celebration saje...
tapi yang tak disangka,si Jack leh hantar BUNGA kat opis aku
selalu nye aku tgk drama ajer buat macam tu,tetiba si Jack buat.
mau tak nangis aku....abes pak guard tengok aku...


Thank u so much Jack.

pink rose

at bangsar village



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Im wearing:
3/4 sleeves top from TESCO,
scarf from Chic Shawl,
Sembonia Handbeg (hantaran handbeg),
VINCCI flat shoes,
Bangle from
Adibahrisha Idris
Blue Turquoise maxi skirt from LALAPOP

3 comments:

Leonora Halim said...

comel.. ada review baju last tuh.. ehhe...

s h i d a said...

Thank u nora

Admin : adibahrisha said...

dear i nk photo 1 bole?