10 March 2010

flower girl

salam sukadukakami..
lame aku tak update blog ni...
bz dengan macam-macam bende

tup..tup..followers aku dah 43 orang..
thank sebab sudi bace belog aku yang tak seberapa ini...
THANK U SO MUCH

hari ini aku nak cite pasal FLOWER GIRL
kite tengok setiap wedding mesti ada flower girl
aku hanya ada sorang ajer anak saudara perempuan

yang lain dah beso-beso dah..
tak sesuai la nak jadi flower girl
mybe aku kene padankan dengan flower boy

nurin name die..
die budak yang SANGAT nakal..
bapak aku siap call die himawari(adek shin chan)
memang gile nakal la budak tu..

wahhh..gitu....

sweet ajer can ni

nama saya nurin

dorang yang semangat nak potong kek tunang aku

2 comments:

Riena said...

eee comeiiiiii budak niee
x tahan pakai veil tuuu

ShahidaAzlini said...

ha a..tu bukan veil riena tp alas dulang time shida tunang ari tu..hehehe..mmg kelakar si nurin tu..