01 March 2010

pameran pengantin Putrajaya

salam sukadukakami..

windu nak update blog..
aku tak sabar nak share cite pasal pameran pengantin
kat Alamanda Putrajaya...
aku gi dengan jack(nak gi ngan sape lagi)

tujuan aku gi sane sebab nak tengok kad kahwin..
dari kadkahwin.com
kad dorunk lawa-lawa and unik..
ada yang mahal, ada yang murah..
paling murah 35sen..min order 1000
ok la..menang murah...
tapi kertas yang digunakan tidak la bagus sangat..
tapi ok la untuk bagi orang kampung ke..
sebab nanti orang buang jugak(bak kate mama)

jom layan gambar yang aku ada amek..
malas nak cite banyak-banyak..
assigment Dr.Temah tak siap lagi nie..

kadkahwin.com

pelamin die cantik gile

gambar studio pon ada

katil pon ada jual


model baju pengantin




7 comments:

sk said...

yup, i pun pegi booth tu smlm. comel2 design dia kan? harga pun not bad..

ciNDerella stRikEr said...

rugi nye nad xpegi. tp kan, second pic tu mcm kenal je. davency wedding workshop kn..

ShahidaAzlini said...

sk : yer ker?u pon gi eh..tp x byk booth kan..ha a..kad die comel2 sbb ada gmbr carton..

nad: u tak gi eh..tak per..nanti ada lg pameran pengantin kt PWTC..

sk said...

a'ah, tak byk sgt booth. pastu i rasa kad kawen je la kot yg dapat bargain. klu yg catering & bridal tu i rasa sama je harga.. hehe...

tuhla, nnt ade kt pwtc. kat midvalley pun nnt ada malay wedding expo jugak bulan april nih klu tak silap i.

ShahidaAzlini said...

tu la..booth utk butik pengantin pon ada 3-4 ajer..

ada malay wedding exppo kt mid eh?kene gi nanti..

^^miszdeana^^ said...

hye dear..i link u :) we are same..b2b :) actually mmg mnarik pmeran 2,thn lps bln 11 my fiance smpt tmpah kad,mmg murhlah ble de pmeran cm2..

ShahidaAzlini said...

thank deana...ha a..kalo ada pameran memang murah harga yg dorunk tawarkan..i pon tempah catering time pameran pengantin..