25 March 2010

Shuhada Kahwin

salam sukadukakami

lame gile tak update belog aku
mesti follower windu nak bace new entry aku

aku baru ajer balik dari kg(
kg ke rumah aku tu?)
last week school holiday
ramai membe-membe kahwin
termasuk member baik aku time sekolah dulu
aku
PERTAMA kali jadi pengapit

aku jadi pengapit 3 hari 3 malam..
dari malam berinai,malam nikah dan hari persandingan
sampai ke outdoor photoshoot aku ikut..

lastly aku nak ucapkan

SELAMAT PENGANTIN BARU to SHUHADA DAN SUAMI

hantaran kedua pihak

malam pakai inai

bilik pengantin

pelamin sedang di pasang

malam nikah

aku lak yang over

aku lak yang suke..hehehhe

majlis batal air sembahyang

malam berinai

makeup by ain(mahligai bridal)

pengantin yang lapar

pengapit 3 hari 3 malam tau

outdoor photoshoot

bersama member sekolah

pengantin baru


1 comment:

waniey said...

kawan awak ni majlis kat tganu ke?
lawa baju dia.
dia amik ngan butik mane yer?