31 March 2010

Outdoor Photoshoot Shuhada

Salam sukadukakami

hari ini aku baru dapat cd dari membe aku.
merangkap photografer kepada wedding membe aku.
lepas majlis sambut menantu,kami terus ke putrajaya

outdoor ini kiteorg amek kat Putrajaya

jom layan gambar







hasil yang baik bukan !!!..
Tahniah kepada Ahmad Moonsyi
memang cun gambar for outdoor ini..

untuk perkhidmatan beliau,sila tinggalkan komen anda..


30 March 2010

bekas Mas Kahwin

salam sukadukakami

tadi time aku tengah jelajah ke blog-blog B2B
aku terjumpa ini....

pic from isubumper.blogspot

last weekend aku dengan jack ke JJ balakong
kami terjumper frame ini..brande lovely lace(kalo tak silap aku la)
memang sweet dan cantik...



29 March 2010

Jalan TAR

salam sukadukakami

nape la aku malas nak update belog nie..
bz dengan final year projek
awal mei dah nak present..

last weekend aku ke jalan TAR
bersama bakal Mertua aku..
hajat mak mertua aku nak beli baju melayu untuk family
lastly mak mertua aku belikan set cadar untuk kami

mak cakap untuk bilik kami nanti
wahhh...suke..suke..
sogo sale sampai 11 April 2010
cepat...cepat...

thank u 'mak'

25 March 2010

Shuhada Kahwin

salam sukadukakami

lame gile tak update belog aku
mesti follower windu nak bace new entry aku

aku baru ajer balik dari kg(
kg ke rumah aku tu?)
last week school holiday
ramai membe-membe kahwin
termasuk member baik aku time sekolah dulu
aku
PERTAMA kali jadi pengapit

aku jadi pengapit 3 hari 3 malam..
dari malam berinai,malam nikah dan hari persandingan
sampai ke outdoor photoshoot aku ikut..

lastly aku nak ucapkan

SELAMAT PENGANTIN BARU to SHUHADA DAN SUAMI

hantaran kedua pihak

malam pakai inai

bilik pengantin

pelamin sedang di pasang

malam nikah

aku lak yang over

aku lak yang suke..hehehhe

majlis batal air sembahyang

malam berinai

makeup by ain(mahligai bridal)

pengantin yang lapar

pengapit 3 hari 3 malam tau

outdoor photoshoot

bersama member sekolah

pengantin baru


18 March 2010

All The Thing U Can Buy

*stiky mode

salam sukadukakami...
aku nak promote belog adek aku

All The Thing U Can Buy



sila click kat atas atau link kat tepi belog aku ni

barang-barang yang dijual adalah terdiri
daripada pre-lover dan baru


14 March 2010

5.5

salam sukadukakami

happy anniversary Mr.Jack

yang ke 5 tahun 5 bulan

semoga hubungan kite kekal selamenya

i love u so much



* thank sebab belanje i hari ini

11 March 2010

groom and bride Tshirt

salam sukadukakami...

aku nak tanye korunk,
dekat mane aku boleh dapat kan
TSHIRT groom and bride ini

i copy dr cik puan farra

plz help me!...aku berkenan tshirt ini..
so sweet and smart

terima kasih

3 bulan lagi


salam sukadukakami..



wahh...lagi 3 bulan ajer tinggal...
macam tak sabar tapi banyak lagi bende
yang harus di settle kan dulu..
yang paling penting is MY FINAL PROJECT

alamak,dengan test 2 yang akan tiba
next week nak balik kerteh
membe sekolah kahwin

hari ni result SPM keluar..
i wish u all the best exspecialy
brother in law(bakal ok !)

jom counting the day with me...
(ada ke org nak kire dengan aku)
hehehehhehehehehheheheh

10 March 2010

flower girl

salam sukadukakami..
lame aku tak update blog ni...
bz dengan macam-macam bende

tup..tup..followers aku dah 43 orang..
thank sebab sudi bace belog aku yang tak seberapa ini...
THANK U SO MUCH

hari ini aku nak cite pasal FLOWER GIRL
kite tengok setiap wedding mesti ada flower girl
aku hanya ada sorang ajer anak saudara perempuan

yang lain dah beso-beso dah..
tak sesuai la nak jadi flower girl
mybe aku kene padankan dengan flower boy

nurin name die..
die budak yang SANGAT nakal..
bapak aku siap call die himawari(adek shin chan)
memang gile nakal la budak tu..

wahhh..gitu....

sweet ajer can ni

nama saya nurin

dorang yang semangat nak potong kek tunang aku

05 March 2010

happy birthday sayang

*stiky mood for 24 hours

salam sukadukakami..

this entry special for u

HAPPY BIRTHDAY Mr.Jack

Semoga pajang umur

Semoga murah rezeki selalu

Semoga kite bahagian selama nya

Semoga berjaya dalam kehidupan

Semoga segala yang dirancang akan berjalan dengan lancar

Semoga hubungan kite kekal sampai hembusan nafas terakhir

AMIN

03 March 2010

100 hari lagik !

salam sukadukakami...


100 hari lagik....
esok nombor akan bertuka kepada 2 digit...
wahhhh...makin dekat rase nye....

duppp...dappp...duppp...dappp

01 March 2010

pameran pengantin Putrajaya

salam sukadukakami..

windu nak update blog..
aku tak sabar nak share cite pasal pameran pengantin
kat Alamanda Putrajaya...
aku gi dengan jack(nak gi ngan sape lagi)

tujuan aku gi sane sebab nak tengok kad kahwin..
dari kadkahwin.com
kad dorunk lawa-lawa and unik..
ada yang mahal, ada yang murah..
paling murah 35sen..min order 1000
ok la..menang murah...
tapi kertas yang digunakan tidak la bagus sangat..
tapi ok la untuk bagi orang kampung ke..
sebab nanti orang buang jugak(bak kate mama)

jom layan gambar yang aku ada amek..
malas nak cite banyak-banyak..
assigment Dr.Temah tak siap lagi nie..

kadkahwin.com

pelamin die cantik gile

gambar studio pon ada

katil pon ada jual


model baju pengantin