22 January 2010

Dugaan

Salam Sukaduka..

nape la tenet kt bilik ni cam haram ajer..nak bakar ajer wifi tu..
susah gile nak dapat connection..tak kan hari-hari aku nak online kul 3 pg..
tension ajer...

sekarang ini, akan ingat kan kurangkan berjumpe...
bukan ape, tak jupe windu, jupe lak mest bergado...

kadang sebab bende-bende kecik ajer...
kami mesti nak gado..paling pale nak pikir...

mybe aku skrg nie lebih sensitif kerana byk bende nak pikir...
banyak kije nak buat..test 1 nak dekat dah...
kene fokus dekat exam tok sementara waktu ini...
doakan yang terbaik ...

SHAHIDA, FOKUS FOR TEST 1

nota kaki : ni sume ujian dan dugaan semasa bertunang...sabar je la..

4 comments:

fara said...

yep, tu dugaan time betunang.. bende kecik pn boleh buat kita terase so byk2kn lah besabar ok

ShahidaAzlini said...

tu la..kene bykkan bersbr fara..masing2 tgh pening tok uruskan hal wedding so, masing2 makin sensitif..

~ thalhazlin ~ said...

huhu. nape cam sama je kita neh. kalau tak jumpa rindu sangat. bila jumpa, asik gaduh pula. hurm. sabo je lah. maybe dugaan bertunang. kene banyakkan sabar :)

ShahidaAzlini said...

yer ker thalhazlin?hehe..mybe sbb dua2 dah x sbr nak hidup bersame..hehehe..nanti dah duk 1 umah mane tau x gado dah ker?hehhe