29 January 2010

kanopi sudah book

salam sukaduka...

lame gile tak update blog aku nie..
windu pon ada..tapi ape kan daye..
aku bz ngn class and exam..
lagi pon tenet kat bilik aku nie cam haram

semalam mama call..aku punye la suke sebab aku and mama aku ni kaki gosip..
mesti ada cite nak cite..hehhe..name pon anak beranak..

so, mama sebenarnye nak bagi tau pasal kanopi..
ari tu papa and mama dah gi book kanopi..
mama and papa aku ni memang slalu tak sebulu..
ada je yang tak kene..

sorang nak kanopi biase, sorang nak kanopi style arab..
nampak cantik kate nye..hehhehhe
memang nak gelak kalo tgk dorunk ni berbincang
tp aku leh ckp, dorunk tu bukan berbincang,
tapi bertekak...

mama: "kite book kanopi style arabian la..cantik je tgk"..

papa: "mak hang nie berlagak..nak lawa ajer..bukan org tgk kanopi.."

mama : "mane ada..org cakap lawa"

papa : "papa leh wat !"(ini la ayat papa selalu)


aku tak kesah mane-mane..janji guess aku tak makan bawah pokok
tapi aku tetap sayang dorunk.. :)


So, KANOPI DAH SETTLE...

6 comments:

cik yaya said...

aribian canopy mmg sgt cantek kann?
aummmmm

Riena said...

belah laki pelamin dgn khemah org sama.so saya pon settle..
say aambil arabian with underlayer..sangat murahh...

aidadidu said...

ehehehe lawak la ko ni sheila, asalkan aku nti tak makan bwh pokok sudah ekekeke :PpP
tp kn kalau mkn bwh pokok mcm mcm rojak n cendol tau. cool weh!
;D

ShahidaAzlini said...

cik yaya : ha a..die cantik sbb atas die tu..hehhe

rieana : bagus2 la riena nye dh settle..dh x lame je lagi tu..hehe

aida : malu lak aku ko tau aku ada blog.hehhe..ko duk sebelah aku ajer nnt..hehhe

aidadidu said...

malu amende nye! hehehehe baiklah, tdo pun sblh ko tau tauuu! ;P

ShahidaAzlini said...

hehhee..malu la..sbb aku slalu bace blog ko..tgk2 ko pon bace blog aku..hehhe..tdo ngn aku b4 nikah tau..lps nikah x boleh..heheh