20 November 2009

color tema

hai...saya dah lame tak update blog saya..almaklum la kt umah asik hujan ajer..nak bukak tenet pon takut..takut kilat ker..abes la modem nnt..tak pasal - pasal kene tuka baru...So, berbalik kepada topik..Semalam saya pening memikirkan kan color tema ape tok busana dan pelamin...

mama : "kite wat pelamin pink and awak pakai baju color pink "

me : " mama , tak nak la color pink.pak abu ckp mane leh color same dengan pelamin"

mama :"bile awak jupe pak abu"

me :"tgk wanita hari in ari tu"(hehehehhe...sejak bile la saya jupe pak aku..mahal tu)

So, disbbkan saya ni "peminat gile" color pink, saya tetap nak wat pelamin pink...but ada campur putih la..tak der la sume nye pink..tak cantik lak..So, saya pilih nak pakai busana pengantin color crem dan kelabu..mest cantik kan...next week saya and my BFF akan ke pejabat agama untuk mengambil borang kebenaran berkahwin..my BFF akan berkahwin pada bulan 3, saya
temankan ajer...

Saya akan menjadi pengapit pengantin my BFF saya..tetapi en.Tunang saya cakap, seseorang yang sudah bertunang tidak boleh menjadi pengapit pengantin.adakah ia benar?? ini kerana seseorang yang sudah bertunang berdarah manis...niat saya baik untuk membantu my BFF saya..kami berkawan sejak dari sekolah rendah..sedih same-same, happy same-same...tak sangka kami akan berkahwin dengan org yg datang dari tempat yang same...Name pon jodoh kan..

soalan : saya nak tanye, adakah org yang dah "bertunang" tidak boleh jadi pengapit pengantin?

4 comments:

ellenyna said...

hmph, tatau la pulak. selalunye yg jadi pengapit ni mcm single je. HAHA. tp tak kesa rasenye.

ShahidaAzlini said...

tu la..rasenye leh kot..hehhehe...sbb niat kite baik..just jadi pengapit ajer..bukan cari jodoh..hehehhe..

suraya said...

pink white... nice!!!!

ShahidaAzlini said...

mmg cantik...kite mmg suke pink..hehhe..