30 April 2010

Accessories Pengantin

salam sukadukakami

bace title dah tau ape bende kan?
pepagi lagi dah bukak blog
gi blog b2b yang lain
kongsi pengalaman dan pendapat same-same

td tengah jelajah ke belog-belog B2B
aku berminat untuk kongsi ini

Accessories Pengantin
bagi yang tidak menyewa baju
boleh la membeli sebab aku rase nak sewa pon harga same cam beli
baik beli(betol x)
kalo korunk rase berbaloi la
aku tak beli sebab baju sewa ajer

suke aku sebab ada mutiara

ada macam ladies diyana tak?

ni yang org selalu pakai time nikah

harga nye pon leh tahan..
tapi aku rase cam kt jalan Tar lagi murah
(mydin pon ada jual jugak tau)

tapi untuk dikongsi bersama tak salah kan
ini blog die

http://accessoriespengantin.blogspot.com/

*sharing is caring right?

7 comments:

~ thalhazlin ~ said...

hurm. kalau bab rantai, anting2 tu ok lagi kalau nak beli. tapi kalau macam crown tu, bila nak pakai lagi. so, baik sewa je. kalau pegi official dinner pun , tak kan nak pakai crown kot? hee. just my opinion dear :)

ShahidaAzlini said...

btol jugak tu..sbb lps tu x pakai..but boleh disewa kan..tp cm susah la..so,baik sewa ajer..sbb kadang i dgr sewa pon mahal..

aCik GeE cHoMeY said...

sweet la....tapi kalau beli...pakai pon jrg kan,.
x pe la...mana tahu ade adik beradik or sedara yang nak guna kan...x pon sewa kn kat kawan2 blogger...boleh kan..:-)

ShahidaAzlini said...

btol tu..good idea acik..heheheh

Leonora Halim said...

saya suka gambar last tuh... :) nak cari gakkkkkk.....

zieana85 said...

wah..besnyer shila..nnt le tolong teh lak plan hal wedding ni ek..

ShahidaAzlini said...

ook..nant shila tolong ateh eh..heheh