17 April 2010

kad dah SIAP

salam sukadukakami

dalam SIBUK-SIBUK aku nak final exam
for the LAST semester aku kat UPM nie...
kene jugak prepare untuk HARI BESAR ku

aku suke,aku happy...
KAD KAHWIN ku dah SIAP...
kebetulan papa and mama datang KL
terus amek kad kahwin
aku tempah kad kahwin ni dekat
JENTAYU DESIGN
company ni selalu buat online order ajer
tapi aku and jack terus ke kedai ajer
senang sket nak bincang..susah order online ni

service die bagus,senang nak bincang..
kami ke kedai just 3 kali ajer..
yang lain kami bincang by emel ajer..
senang,cepat...wahhh gitu...
yang penting kad hanya siap dalam masa

8 HARI BEKERJA SAHAJA

kedai JENTAYU ini terletak di
Taman Sri Kenari,Sg Ramal Kajang
ini website Jentayu Design
www.thekadkahwin.com

sesetengah kedai mengambil masa sampai
sebulan lame nya..tu kalo tak ada masalah dalam artwork
kalo ada masalah, dah extend la mase tu
tak ke lagi kelam kabut kalo kad tak siap?
parah tu...hikhikhik

kad yang aku buat simple and cantik (puji sendiri nmpk)
harga nye pon murah..
aku dapat dengan harga 40sen sekeping..
termasuk sampul bercetak...

bermula la kerja melipat kad kahwin
suke...suke..suke...

2 comments:

fni said...

ai :)
so faster tmpt ni siapkn wddg card..napela sy bru dpt tahu
klu tak sure trus tmpah d sni
skrg tpaksa tmpt y sy wat tu siapkn artwork..dh 1 weeks :(

ShahidaAzlini said...

yer ker?i pon baru tau..sbb b4 nie gi tmpt lain..tanye punye tanye,paling cepat pon dlm mase 30hari bekerja..mmg lame la..

sabar eh,artwork tu pastika tiada salah..lg cpt kad di proses..