19 April 2010

my BFF

salam sukadukakami

aku nie cakap ajer nak exam
nak study tp duk mengadap tenet gak...
susah kalo tenet ada depan mate..

hari sabtu kad kahwin aku dah siap
wahh..mmg excited aku nak lipat-lipat kad tu

semalam,aku and jack mangun pagi-pagi
bercadang nak breakfast kt MCD and bincang
mengenai senarai tetamu...kami nie kenal kat kolej
so,kawan kolej tu memang ramai la

tengah hari aku dah janji dengan BFF aku (aida and wawe)
kami lepak-lepak,borak-borak

aida,me,wawe

aida adalah pengapit aku di sebelah TRG
wawe pula pengapit aku di sebelah Kajang
wahhh...aku susun BAIK punye!
supaya adil dan saksama...

mereka adalah ORANG PERTAMA yang dapat kad kahwin aku
wahhh...awal lg tp tak per...janj first person

aku kenal aida and wawe dah 7 Tahun
kami kenal kt kolej
1 kelas tapi tak 1 rumah,tak 1 bilik,tak 1 blok
dalam 7 tahun nie macam2 kite lalui
baik,buruk,sedey,happy

ternyata mereka memahami aku
kami study bende yg same
sambung study kos yang same
kawen ajer bukan orang yang same
hehehehehehehehehehehheheheh

kami main futsal same

i love both of U

5 comments:

Leeyana said...

hai babe...salam kenal...

ermmm happy for u and ur BFF too...BFF lame jd pengapit...sronok..share da happy moment with BFF lame..

i pun nak amek BFF lame jd pengapit..tpiiiiiii..hajat xkesampaian,die pregnant..huhh..xpela bkn rezeki kn....
anyway selamat menjadi bride..hehheh

~ thalhazlin ~ said...

beshnya kan kalau bff jadi pengapit untuk w-day! sweet je ur bff. seswai sangat jadi pengapit, kene selalu senyum :)

ShahidaAzlini said...

hai leeyana...salam kenal..

thannk u..mmg itu yg diidam kan sume org..share happy moment with bff..

ur bff pregnant?x per,yg penting die ada disamping u time wedding nanti..

ShahidaAzlini said...

thalhazin: ha a..nanti ur w-day sape pengapit?

btol..yg penting always happy together..

aidadidu said...

bangganya aku! hikhikhik