29 April 2010

Bunting Stand

salam sukadukakami

enrty ini mengenai bunting stand
aku dah buat bunting,so kene ada stand nye la

memula aku cadang nak gantung ajer kat tiang khemah nanti
tapi aku takut bunting tu akan berpusing
(kalo kene angin sure terbang-terbang)

so aku deside nak gune bunting stand
aku cari kat internet,bapak mahal
ada yang sampai SERATUS lebih
paling murah pon RM55 excluded posting
gile ape,gune 5 jam ajer...

so,aku and jack ke kajang town
salegirl kat kedai kad kahwinku.com cakap ada kedai jual bunting stand
kat kedai kad kahwin kat kajang town
so,lepas amek bunting kami terus ke sane

wahhh...memang teruja...
murah ajer...just RM35 ajer..
bunting stand yang PALING murah...
ok la..gune 2x ajer...belah aku and jack
(lepas ini leh wat sewa,ok x?)

X-Stand

uncle kedai tu memang baik
siap ajar kiteorg cara untuk pasang lagi
sebab kan bunting ini jenis X-stand
kami kene tebuk lobang kat bunting
uncle tu cas 1 lobang RM1 ajer..
8 lobang RM 8 ajer...
murah kan !

bahagian atas stand

bahagian kaki stand

nampak simple dan mudah dipasang
tetapi ianya memerlukan 3 ORANG tu nok nak pasang ni
sorang nak pegang atas,
sorang nak jaga kaki die,
sorang nak kene pegang bunting.

kedai ini dekat sebelah KIMIE Kajang
berhadapan dengan Maybank Kajang Town
name kedai die

ONE STOP PRINTING HOUSE
(lupe lak alamat die.hik)

9 comments:

akmil said...

nnti dikmie jualbalik kat blog...hahaha

ShahidaAzlini said...

byk la awak nie..jual ajer tau..nnt awak kawen leh gune tau..hehehe

thezaila said...

hey.. good idea.. rather then hang it at the canopy.. better guna stand.. tp kena guna stand yg kukuh..

ShahidaAzlini said...

tu la..mybe kene letak batu kalo x nk bg bunting stand nie terbalik sbb ianya ringan..

Riena said...

murah juga nieee...hehe
mcm malas nk tempah pon ada...hehe

ShahidaAzlini said...

x nk buat pon x per riena..bunting or banner skrg nie dah jd trend b2b buat..heheh

.:ANN512:. said...

oh murah ye..tapi..ui,kajang tu..hehe :)

ShahidaAzlini said...

x per ann, dtg makan satay kajang sekali..mest x rase jauh...hehhe

Seo Services said...

The blog was absolutely fantastic! Lot of information is helpful in some or the other way. Keep updating the blog, looking forward for more content...Great job, keep it up. Bunting stand services in Malaysia.