05 April 2010

weekend yang BZ

salam sukadukakami

weekend hari tu kami agak bz uruskan mengenai persiapan perkahwinan
almaklum la,lagi 2 bulan lebih ajer..

so,akan aku update laju-laju sebab banyak bende yang kami buat

SABTU :-

1: mangun pagi-pagi nak ke kedai kad kahwin-ubah ape yang silap kat artwork

2: terus ke puchong untuk mengambil TQ kad (ada cite disebalik ni)

3: kami ke i0i mall - mencari bekas untuk letak duit mas kahwin dan duit hantaran

4: kami ke sri kembangan untuk usha rumah untuk kami duduk nanti

5: terus ke bangi - ingat nak ke butik fitting baju tp cam dah lambat,
so kami ke warta untuk mencari songkot jack untuk nikah tp TAK DER LAK


AHAD :-

1: mangun pagi lagi..smpai si jack dah sampai aku baru nak mangun(punye la penat)

2: terus ke butik pengantin dekat Bangi untuk buat fitting baju.dekat butik kami duk 3 jam
punye la lame.

3: plan nak ke Taman Botani ada wedding tapi tak sempat so lepas lunch kami terus ke
alamanda untuk mencari barang

4: balik UPM cepat-cepat sebab takut tak sempat tgk ABP


wahhhh...memang PACK gile weekend aku and jack...
mengenai TQ kad tu nanti aku cite..

2 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

wah...i bce pn dh rse terkejar2 je...he3...

ShahidaAzlini said...

tu la..mmg terkejar-kejar..penat badan pon x hilang lg..hehhe