27 April 2010

bunting

salam sukadukakami

finaly aku dah abes final exam
final exam TERAKHIR aku di UPM
selama 3 tahun aku kat sini

alhamdulillah sume nye OK
so,aku nk update pasal wedding aku

last weekend aku and jack ke Kajang
ke kedai kad kahwinku (yg sponser catrinaros tuu)
kedai ini femes secara ONLINE
(korunk google ajer kadkahwinku.com)
sebab kalo kite walk in harga lain daripada online
(boleh lak cam tu: pelik aku)
harga online lagi murah dari walk in tetapi
kadar KESIAPAN kad walk in lagi cepat berbanding online

tapi aku tak buat kad kat sini sbb lame
mereka cakap SEBULAN baru siap kad
(ko gile!kalo lambat cam ne,mau kene pancung ngan bapak aku)

kami buat bunting dan penunjuk arah
harga nye OK..murah berbanding kedai lain
bagi bunting harga nya hanya RM25
(design standart : tak boleh design sendiri)
ini la bunting aku
simple and tak der gambar
(mak aku tak suke ada gambar:OK mama)

bunting ku

bagi penanda arah hanya RM10 bagi satu pihak

penunjuk arah

bunting dan menunjuk arah hanya siap
dalam masa 2 WEEK ajer
so,aku and jack deside nak wat kat sini

kadkahwinku.com


14 comments:

~ thalhazlin ~ said...

wow. dah nak dekat dah tarikh bersejarah itu. good luck dear! :)

ShahidaAzlini said...

thank u thalazlin...
takut pon ada..hehhe

hana yoriee said...

ler student upm ke? course ape lah ni? penunjuk arah tu satu rm10 ke camne ya?

ShahidaAzlini said...

ha a..hana student upm gak ker?soz sains komputer..

ha a..rm10 ajer..dalam 4x paper A4...

hana yoriee said...

hehe..post-grad student n also a tutor..=)
owh..rm10 = dapat 4keping penunjuk arah la ye?

ShahidaAzlini said...
This comment has been removed by the author.
ShahidaAzlini said...

dak master eh hana?fakulti mane?
bukan dpt 4keping A4 tapi besar die 4x paper A4..

kualiti kertas die cm bunting..

hana yoriee said...

iyea shahida..sy wat master kat medic. keje pun kat situ..

owhh..besarnye penanda arah tu..hehe

ctsafa@mel said...

salam, sje nyebuk.. maknenyer, penanda arah tuh, 1 bersaiz A4 rm10 ke?

ShahidaAzlini said...

hana: ha a..besar jugak..so bg saya berbaloi la nk buat..sbb org akan nmpk dengan jelas

safa: salam..bukan 1 A4 tu rm10..besar penunjuk arah tu 2x2 paper A4..

aCik GeE cHoMeY said...

cantik...murah pon murah...berbaloi2:-)

ShahidaAzlini said...

ha a..murah dan berbaloi la..tempah la kat situ..(promote lak) :)

aCik GeE cHoMeY said...

awak...kiter search kat tenet..mmg ade kadkahwin 2....tapi x de pon contoh bunner...boleh bg link dier yang btol x..pleaz....
x pon email kat kiter k...
chubby_gee2103@yahoo.com.my

pleaz k....:-)

ShahidaAzlini said...

kite emel awak eh acik...